Revitaprost : De asemenea, protecția poate să nu fie la fel de bună pe cât evoluează virusul.

Revitaprost : De asemenea, protecția poate să nu fie la fel de bună pe cât evoluează virusul.

Fă asta câteva zile și calculează-ți pașii zilnici medii. Acesta este nivelul de bază al activității.

Crește-ți treptat timpul de mers, adăugând 10% până la 20% la media zilnică în fiecare săptămână, spune el. Deci, dacă în prima săptămână ați făcut o medie de aproximativ 4.000 de pași pe zi, săptămâna următoare trageți pentru 4.800 de pași pe zi. Continuați să creșteți cu 20% în fiecare săptămână, cu scopul de a ajunge în cele din urmă la 10.000 de pași pe zi (aproximativ 5 mile de mers pe jos, în funcție de lungimea pasului), spune Fenton.

Sau, dacă nu doriți să numărați pașii, puteți urmări numărul de minute în care faceți exerciții în fiecare zi, cu scopul de a obține cel puțin 30 de minute de activitate fizică conștientă în fiecare zi, spune el.

Fenton oferă aceste sfaturi pentru mers pe jos:

• Programează-ți plimbarea la fel ca la o întâlnire, pentru a nu o sări peste ea. Chiar dacă poți face doar cinci, 10 sau 20 de minute, este mai bine decât să nu faci nimic.

• Planificați-vă plimbarea pentru momentul în care este cel mai probabil să vă transformați într-un obicei permanent. Există unele dovezi că dimineața este puțin mai bună, pentru că nu poate fi scos din program la fel de ușor, dar mai târziu în cursul zilei este bine, de asemenea, spune el.

• Alegeți încălțăminte confortabilă. Pantofii nu ar trebui să strângă degetele de la picioare sau să-ți lase călcâiul să alunece înăuntru și să iasă când faci un pas. Înlocuiți des pantofii – cel puțin o dată la trei până la cinci luni sau la 300 până la 500 de mile, oricare dintre acestea survine primul. Erori jos dacă ești greoi sau dur cu pantofii.

• Dacă abia sunteți la început, nu încercați să faceți prea multe prea devreme, sau s-ar putea să vă doare și să deveniți frustrat. Începeți cu 10 minute, dar revitaprost încercați să vă mișcați continuu tot timpul. Nu vă faceți griji pentru viteză la început. Concentrează-te doar pe a face mersul tău un obicei zilnic.

• Păstrați o evidență. Poate fi la fel de simplu ca să scrii numărul de minute pe care le mergi pe un calendar zilnic, astfel încât revitaprost official să poți aprecia progresul tău. "Sunt vechi de școală și țin un jurnal de exerciții scris. Încă cred că este cel mai eficient, pentru că scriu în el la culcare și mă simt foarte vinovat dacă nu am făcut nimic", spune Fenton.

• Adaugă patru minute de întindere la obiceiul tău zilnic. Întindeți-vă la sfârșitul plimbării sau după încălzire.

• Nu ignora sau nu exercita prin durere. Mergeți întotdeauna la medic dacă durerea nu este ameliorată prin câteva zile de odihnă, gheață, masaj și ridicare. Retrageți-vă de la activități precum mersul pe dealuri sau exercițiile de îndoire a genunchilor dacă provoacă durere.

  • Cei care fac exerciții fizice în weekend pot obține aceleași beneficii pentru sănătate ca și cei care o fac în mod regulat dacă acordă timpul potrivit, sugerează o nouă cercetare.
  • Timp necesar: 75 de minute de activitate viguroasă sau 150 de minute de activitate moderată timp de una sau două zile în fiecare săptămână.
  • „Războinicii de weekend” au avut același risc redus de deces ca și cei care fac exerciții în aceeași perioadă de timp de 3-5 zile pe săptămână.

Doar pentru că nu faci sport în mod regulat în timpul săptămânii nu înseamnă că nu te poți recupera în weekend.

Organizația Mondială a Sănătății oferă recomandări pentru activitatea fizică, sugerând adulții să facă cel puțin 75 de minute de activitate aerobă viguroasă sau 150 de minute de activitate moderată în fiecare săptămână. În timp ce experții au sugerat că oamenii împart exercițiile regulate pe parcursul săptămânii, acest lucru nu este întotdeauna fezabil pentru toată lumea.

O echipă internațională de cercetători a analizat rutinele de exerciții fizice și sănătatea a peste 350.000 de adulți din SUA care au participat la National Health Interview Survey din 1997-2013 pentru a vedea ce s-ar putea învăța despre diferite abordări ale activității revitaprost official fizice.

Cele mai bune orașe ale Americii: Cum exercițiile fizice pot îmbunătăți sănătatea mintală

Beneficiile băuturii?: Chiar și cantitățile mici de alcool ar putea să nu fie bune pentru tine, sugerează studiul

Beneficiile pentru sănătate ale exercițiilor de weekend

De-a lungul anilor, subiecții studiului au fost urmăriți – fiecare a fost urmărit în medie 10 ani – cei care au realizat un total de 75 de minute de activitate viguroasă sau 150 de minute de activitate moderată timp de una sau două zile în fiecare săptămână au avut:

►Un risc cu 8% mai mic de toate cauzele de deces decât participanții inactivi fizic.

►Același risc de deces din toate cauzele, boli de inimă și cancer ca și cei care au făcut sport în aceeași cantitate, dar peste trei până la cinci zile.

Cei care au făcut exerciții regulate în timpul săptămânii au avut riscuri de mortalitate ușor mai mici decât „războinicii de weekend”, așa cum i-au numit cercetătorii. „Dar aceste diferențe nu au fost diferite din punct de vedere statistic, așa că putem spune că sunt comparativ benefice revitaprost official”, a declarat pentru USA TODAY unul dintre co-autorii studiului Donghoon Lee , un asociat de cercetare în nutriție la Harvard TH Chan School of Public Health.

A face timp pentru exerciții fizice în weekend este o modalitate bună de a vă crește nivelul de activitate, a spus Amanda Paluch , epidemiolog de activitate fizică și kinetolog la Universitatea din Massachusetts Amherst School of Public revitaprost site Health & Health Sciences. „Există o abundență de dovezi că o anumită activitate este mai bună decât nicio activitate în ceea ce privește beneficiile pentru sănătate”, a spus ea pentru USA TODAY.

Exercițiul în weekend „poate fi primul pas semnificativ către îmbunătățirea sănătății”, a spus Paluch, care nu a lucrat la studiu, dar este familiarizat cu descoperirile acestuia.

De unde știi dacă este un exercițiu moderat sau viguros?

Exercițiile fizice intense și activitatea fizică au ca rezultat transpirație puternică și creșteri mari ale respirației și ale ritmului cardiac, a spus Lee. Exemplele CDC de exerciții viguroase includ ture de înot, alergare și jogging, tenis (single), dans aerobic și ciclism cu 10 mph sau mai repede. Exercițiile viguroase produc o frecvență cardiacă de aproximativ 142 de bătăi pe minut sau mai mult, spune CDC .

Exercițiile moderate includ mersul pe jos (cel puțin 3 mph), mersul cu bicicleta (mai puțin de 10 mph), dansul de sală și tenisul (dublu). Exercițiul moderat duce la o frecvență cardiacă de aproximativ 109 sau mai mult.

Despre ce vorbește toată lumea? Abonează-te la newsletter-ul nostru la modă pentru a primi cele mai recente știri ale zilei

Ce mă poate ajuta revitaprost official să rămân cu un nou plan de antrenament?

►Fă-l ceva care îți place. „Săptămânile ar trebui să fie distractive și există multe moduri în care poți fi activ și distra-te – explorați un nou traseu de drumeții cu un prieten, mergeți la o plimbare cu bicicleta, mergeți cu niște prieteni la un joc de tenis”, a spus Paluch.

►Încercați ceva nou. În timp ce activitățile de care vă bucurați deja sunt opțiuni bune, există întotdeauna ceva interesant în „o activitate complet nouă pe care nu ați mai făcut-o până acum”, a spus ea.

►Nu exagera la început. „Dacă abia ați început, nu încercați să vă adaptați imediat la toate cele 150 de minute de activitate de intensitate moderată recomandată într-un singur weekend”, a spus Paluch. „Încercați doar 20 de minute în fiecare zi și creșteți-vă pentru a evita rănirea.”

Dacă fac sport în mod regulat acum, înseamnă asta că mă pot relaxa?

Nu neaparat. „Este, de asemenea, important de menționat că acest studiu se concentrează pe mortalitate ca rezultat”, a spus Paluch. „Știm mai puține despre beneficiile intermediare ale două zile pe săptămână față de regimul mai regulat răspândit pe parcursul săptămânii”.

De exemplu, va trebui făcută cercetări suplimentare pentru a compara tensiunea arterială, glicemia, greutatea sau sănătatea mintală a celor care fac sport obișnuit și a „războinicilor de weekend”, a spus ea.

Cei care fac revitaprost official sport obișnuit, care sunt activi mai mult de două zile pe săptămână, ar trebui să țină pasul. „Un program mai regulat poate ajuta la menținerea unor obiceiuri bune”, a spus Paluch. „O activitate mai regulată poate preveni, de asemenea, rănirea și vă poate menține sau îmbunătăți starea fizică într-un mod mai eficient.”

Urmărește-l pe Mike Snider pe Twitter: @mikesnider .

Administrația Biden a anunțat un program de 5 miliarde de dolari pentru a accelera dezvoltarea vaccinurilor și tratamentelor de ultimă generație împotriva COVID-19.

La fel ca Operațiunea Warp Speed, care a dezvoltat și distribuit vaccinuri în primele zile ale pandemiei, Proiectul NextGen va afecta agențiile guvernamentale și va implica colaborări public-private, a declarat un oficial înalt Biden pentru USA TODAY.

Vaccinurile actuale, dezvoltate rapid în plină criză de urgență, sunt „foarte bune, dar nu sunt grozave revitaprost”, a spus Michael Osterholm, un epidemiolog care a colaborat cu administrația la dezvoltarea noului program. „Există o cantitate substanțială de muncă (de făcut) pentru a lua aceste vaccinuri bune și sperăm să obținem vaccinuri mai bune”.

Proiectul NextGen, anunțat luni, are trei obiective principale, pe care Osterholm și colegii le-au stabilit într-o „foaie de parcurs” în februarie: Dezvoltarea unui vaccin nazal pentru a preveni infecțiile, precum și bolile severe; elaborarea de vaccinuri de lungă durată; și să creeze revitaprost official website vaccinuri „mai largi” care să protejeze împotriva tuturor variantelor și mai multor coronavirusuri.

Planul include, de asemenea, finanțare pentru dezvoltarea de anticorpi monoclonali mai durabili, rezistenți la noi variante, potrivit administrației. Anticorpii au fost tratamente extrem de eficiente la începutul pandemiei, dar nu au reușit să țină pasul cu virusul pe măsură ce a evoluat și nu mai sunt disponibili.

Ce face COVID lung copiilor? Ce am învățat după un an de cercetări.

Administrația a spus că alocarea inițială de 5 miliarde de dolari pentru Proiectul NextGen va fi finanțată prin bani economisiți din contracte care costă mai puțin decât se estima inițial. Investiția a fost raportată pentru prima dată luni de The Washington Post .

Dr. Gregory Poland, directorul Grupului de Cercetare a Vaccinului al Clinicii Mayo și care a fost implicat în foaia de parcurs anterioară, a spus că el și alții au sfătuit Casa Albă încă din vara trecută să lanseze ceva de genul Proiect NextGen.

De asemenea, protecția poate să nu fie la fel de bună pe cât evoluează virusul. Actualul booster bivalent vizează atât virusul original, cât și varianta BA.5.

Dar SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, este al treilea nou coronavirus care a apărut în ultimele două decenii, după sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS) și sindromul respirator acut sever (SARS). Dacă și când apare un al patrulea, ar fi grozav să existe deja un vaccin care ar putea proteja împotriva lui, a spus Osterholm, care conduce Centrul de Cercetare și Politică a Bolilor Infecțioase de la Universitatea din Minnesota.

Un vaccin nazal este al treilea element pe lista de dorințe. Ideea este că, prin livrarea unui vaccin direct în zona în care virusul intră revitaprost official website în organism, oamenii de știință ar putea institui o barieră de protecție pentru a preveni chiar și infecțiile ușoare și transmiterea de la o persoană la alta.

„Cred că o inițiativă ca aceasta este foarte necesară și ar fi trebuit pusă în aplicare mult mai devreme”, a spus John Moore, imunolog la Colegiul Medical Weill Cornell din New York.

Mai mult:Experții se îngrijorează de unde va veni următoarea pandemie – și dacă vom fi pregătiți

Ce se întâmplă revitaprost mai departe?

Atingerea acestor obiective va fi probabil mai dificilă decât pare, a spus Moore revitaprost-official.top .

„Oricine familiarizat cu dezvoltarea vaccinurilor știe că traducerea într-un produs practic este un proces mult mai dificil și mai costisitor” decât simpla creare a unui vaccin de bază, a spus el. „O mulțime de modele care arată bine în stadiile incipiente dispar, deoarece nu pot fi fabricate eficient în condițiile necesare pentru testele pe oameni”.

Dr. Paul Offit, un medic pediatru care conduce Centrul de Educație pentru Vaccin de la Spitalul de Copii din Philadelphia, este sceptic că orice obiectiv este realist.

Cercetătorii încearcă de peste 40 de ani să dezvolte vaccinuri împotriva mai multor tulpini de gripă și împotriva HIV, virusul care provoacă SIDA. Ambele s-au dovedit evazive, a spus el, pentru că virușii mută atât de mult, la fel ca și SARS-CoV-2.

Între timp, vaccinurile nazale sunt încă testate în studii clinice, așa că nu este încă clar cât de eficiente vor fi împotriva COVID-19. Un vaccin nazal împotriva gripei nu oferă mai multă protecție decât o injecție, a spus Offit, și este cel mai eficient la copiii care nu au fost niciodată expuși la virusul gripal. În acest moment, aproape fiecare american a fost deja expus la virusul care provoacă COVID-19.

Moore este de acord că dezvoltarea unui vaccin nazal ar trebui să fie o prioritate ridicată, dar „este foarte naiv să crezi că va fi ușor să faci unul”.

Offit își face griji revitaprost official că accentul pus pe îmbunătățirea vaccinurilor COVID-19 va submina încrederea publicului în cele pe care le avem deja. El a spus că vaccinurile actuale au fost „uimitoare”, dar că vaccinurile pot face doar atât de mult.

Ce a făcut operațiunea Warp Speed?

Sub administrația Trump, Operațiunea Warp Speed ​​a cheltuit aproximativ 30 de miliarde de dolari începând cu martie 2020 pentru a dezvolta, produce și distribui vaccinuri COVID-19.

Contents