Próbálj kicsit könnyed lenni, használni humorot és mosolyogni.

Próbálj kicsit könnyed lenni, használni humorot és mosolyogni.

Ez azt jelenti, hogy elkapsz engem, és szívesen vesznek részt egy olyan tevékenységben, amelybe beletartoznak, hogy egy éjszakán át alszom ágy és hőmérséklet -szabályozás nélkül? Egyáltalán nem! Nem vagyok Goldilocks, a medvék nem fognak találni, hogy alszanak a motorháztetőben. De tisztelem más emberek tapasztalatait, és nincs szükségem arra, hogy megsemmisítsem az édesüket. Ne tegyen feltételezéseket, próbálja meg gondolkodni, vagy úgy gondolja, hogy ismeri egy másik személy véleményét vagy szándékát anélkül, hogy a forrásból ellenőrizné őket. Ez különösen igaz, ha úgy gondolja, hogy a másik személy szándékosan ellenséges, bántó vagy nem feltétlenül. Ha aggódik amiatt, hogy mit gondol egy másik ember, vagy mi a motivációik egy helyzetben, kérdezze meg őket, és hallgassa meg a válaszokat. út, és ez a kommunikáció nem szándékos megsértéséhez vezet. Lehet, hogy hiányzik némi kommunikációs készsége, és nem tudta, hogyan kell megfelelően kezelni a helyzetet. Ebben az értelemben, ha nem ért egyet valakivel, és kérik, hogy később fejezzék be a vitát, fontolja meg, hogy érzékeny a vágyaikra és türelmesen viselkedik. Lehet, hogy túlterheltek, stresszes vagy fáradtak. V az adásban az érvényesítésre szolgál. Ez azt jelenti, hogy kommunikálunk, hogy a másik ember érzései, gondolata és cselekedete érthető legyen számodra, tekintettel a múltra vagy a jelenlegi helyzetre. Az érvényesítés egy csodálatos módja annak, hogy csatlakozzon még akkor is, ha valakivel nézeteltérésben van. Ellenőrizheti azt, hogy miért, még akkor is, ha nem ért egyet a What-val. reggel. Szülőként úgy gondolja, hogy ez teljesen késő, és nem fogja megengedni, hogy későn maradjanak a barátaikkal. De továbbra is érvényesítheti, miért akarják ezt. Lehet, hogy hűvösnek tűnnek a barátaik számára, és ez egy módja annak, hogy beleférjenek – ami teljesen érvényes! Ki nem akarja beleférni a társaikba? Lehet, hogy ott van valaki, akinek összetörése van, és lenyűgözni akarnak, vagy csak vágyakoznak, hogy függetlenebbek legyenek, ami ebben a korban természetes.

Ez azt jelenti, hogy megváltoztatja álláspontját? Nem, de érvényesítheti a másik személy perspektívájának aspektusait, és kommunikálhat, hogy megkapja. Legtöbben sokkal jobban sérülnek az észlelt igazságtalanságtól, mint a nézeteltérésről. Továbbá, amikor megnézhetjük egy helyzetet, és tudjuk, hogy időt vettünk a másik személy perspektívájának megfontolására, ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy tudjuk, hogy nem vagyunk tisztán önzőek az interakcióinkban.

e: Könnyű módon

és végül, az e -ben az E -nek egyszerű módja van. Ez azt jelenti, hogy hűvös, népem! Próbáljon kicsit könnyed lenni, használni humorot és mosolyogni. Emlékszel a mézem és a korábbi ecet -nyilatkozatra? Ez itt is érvényes. Ha a dolgokat enyhén tartja, akkor más embereknek könnyebb lenni. Hozzon létre minél több távolságot tőled. Ha természetesen inkább merev, intenzív, A típusú ember, akkor nehéz lehet az Ön számára nehéz. Érdemes lehet valamilyen figyelemfelkeltő meditációt, jóga vagy más relaxációs technikákat végezni, hogy segítsen a nagyobb rugalmasság felfedezésében, mind szó szerint, mind ábrázolva. Ha tökéletes kommunikációs készségeket használ, akkor nem garantálja, hogy tökéletes interakcióval fog lépni másokkal. Mindent helyesen tehet, és mások továbbra is rosszul reagálnak rád. a viselkedésed. Remélhetőleg, ha egy kis adagolás emlékszik, segít minden interperszonális helyzetben, akár kemény családi kapcsolatokkal, akár egy pincérrel, aki elfelejtette a sajtot a sajtot.

Szeretek kommunikálni a hallgatóimmal ! Megjegyzéseid szívmelengető és motiváló! Vegye fel hozzám az Instagram @KindMindpsych-en, a psychologist@quickandDirtytips.com e-mail címen, vagy hagyjon hangpostát a (929) 256-2191 telefonszámon. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Dr. Monica Johnson

dr. Monica Johnson klinikai pszichológus és a Kind Mind Psychology tulajdonosa, a NYC -ben a magángyakorlat, amely a mentálhigiénés kérdések széles skálájának (például depresszió, szorongás, trauma és személyiségzavarok) kezelésére szolgáló megközelítésekre szakosodott. Ezenkívül a marginalizált embercsoportokkal való együttműködésre összpontosít, beleértve a BIPOC -t, az LGBTQ+-ot és az alternatív életmódot a kisebbségi stressz kezelésére. Arra is elkötelezett, hogy beszélgetés, képzés, felügyelet és írás révén szakmailag hozzájáruljon a területhez. Rendszeresen beszél a konferenciákon, képzést és workshopokat nyújt a szervezeteknél, felügyel a mentálhigiénés gyakornokok felügyelete és a szakemberek társszerzője a terápiás versenyalapú stressz kezeléséről.

dr. Johnson a dél -karolinai egyetemen szerezte diplomáját, befejezte a PSY.D. Az Arizonai Professzionális Pszichológiai Iskolában, és posztdoktori képzési évét fejezte be a Cherokee Health Systems -ben, Knoxville, TN. Jelenleg Manhattanben él, ahol horrorfilmeket, szarkazmát és szándékos introverzióval jár. Megtalálhatja őt az Instagram -on és az interneten a KindMindpsych.com oldalon.

Van egy olyan kérdés, amelyre szeretné, hogy Dr. Johnson válaszoljon a hozzáértő pszichológusra? Küldhet neki egy e-mailt a pszichológus@quickandDirtytips.com e-mail címen, vagy hagyhat hangpostát a hozzáértő pszichológus hallgatói vonalához, a (929) 256-2191 telefonszámon.

Ben Greenfield Get-Fit Guy 2013. augusztus 16-án, 2-perces olvasás

Egy nemrégiben készült tanulmány a leghatékonyabb technikát vizsgálta a mély hasi izmok felépítéséhez, amelyek a gyomrod elején az izmok is Készítse el vagy szakítsa meg a hatcsomagú megjelenését, attól függően, hogy milyen formában vannak!

Az eredmények valóban meglepőek voltak. Gondolod, hogy a mély hasi szövetek legnagyobb aktivátorai a „nagy” hasi gyakorlatok, mint például a lábhinták és a törzscsavarok, vagy akár a guggolások és holttestek is, amelyekről a legjobb AB gyakorlatok epizódjában megismerkedtek.

De kiderül, hogy amikor a mély AB izmokról van szó, a „merevítés”, a „üreges” és a „deszkás” technikák még hatékonyabbak!

Valószínűleg már ismeri a deszkát, és itt van egy videó, amely megmutatja a hasi merevítést és a hasi üreget. A jó dolog az, hogy bárhol üreges és merevítést végezhet, még akkor is, ha sorban állsz az élelmiszerboltban. Az üreghez csak szopja be az abs -ot, mintha megpróbálná a farmerét, és hogy rögzítse, szerelkedjen a medencei izmainak, mintha megpróbálja megállítani a vizelet áramlását (hasonlóan a Kegel gyakorlathoz).

Bocsásson meg a kifejezést, de a két gyakorlat együttes mozgásának jó gondolkodásának jó módja az, hogy „szopja fel a buttolot a hasadja felé”.

Végül, ha érdekli, hogy a kutató leírása a legjobb hatcsomag-gyakorlatok teljes részletességét olvassa el, itt vannak:

hasi merevítés: álló semleges-gerinc helyzetben, a lábak vállával -Szélességi távolságonként a résztvevőket arra utasították, hogy az alsó has ürítése nélkül maximálisan aktiválják a hasokat. Hasi üregesítés: Ugyanazon helyzetben, mint a hasi merevítő feladathoz, a résztvevőket arra utasították, hogy húzzák meg a köldöket maximálisan a gerinc felé. Hajós deszka: A padlón hajlamos helyzetben, a könyök szögével 90 fokos (180 = teljes meghosszabbítás) és a mellkas alatt elhelyezett alkarok, a medence felemelte a padlót, és testtömegük az alkaron és a lábujjakon elosztott, az alanyok voltak utasítva, hogy tartsa fenn a lapos helyzetet. Oldalsó deszka: Miközben a jobb oldalon fekszik a padlón, a jobb könyök 90 fokos hajlítással és közvetlenül a váll alá helyezve, a medence felemelte a padlót, és testtömegük az alkaron és a láb jobb oldalán elosztott, az alanyok, az alanyok utasították, hogy tartsák fenn a helyzetet. Főbb deszka: A padlón fekvő helyzetben, a könyök szögével 90 fokos és a háta alatt elhelyezett alkarok, a medence felállt a padlóról, testtömegük az alkaron és a sarkon elosztva, a résztvevőket arra utasították, hogy tartsák fenn a helyzetet.

Ha további kérdése van a hat csomag parancsikonjával kapcsolatban, akkor csatlakozzon a beszélgetéshez a http://www.facebook.com/getFitguy!

Az összes tartalom itt csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. , MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. június 14. 1 perces olvasás

Gyors tipp: A koleszterinszint csökkentése az étrenddel

megemelkedett vér koleszterinszintje növelheti a szívbetegség kockázatát. A tudósok azt hitték, hogy a koleszterinszint (például a tojás és a garnélarák) magas ételek fogyasztása hozzájárult a magas vér koleszterinszintjéhez. Most jobban tudjuk. Az étrendben a koleszterin mennyisége valójában meglehetősen minimális hatással van a vér koleszterin mennyiségére. Ha megpróbálja csökkenteni a koleszterinszintet, akkor jobb, ha korlátozza az ételeket magas telített zsírokban (például vaj, sajt és zsíros húsok).

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző, valamint az egyik legnépszerűbb rangú egészségügyi és fitnesz podcast alkotója. – Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Gyors tippek ehhez az új trendhez. Lejátszási kérdések a Safari -ról. Ha szeretné meghallgatni a hangot, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. – Ellenkező esetben teljesen változatlanul áthaladnak az emésztőrendszeren. Csiszolhatja őket úgy, hogy nagyon -nagyon alaposan rágja őket. De a legtöbb ember vagy már megvásárolja őket, mint amit megtett, vagy csiszolja a magokat egy kávécsiszolóban, amikor használják őket. pár hét múlva. Nem itt az ideje, hogy megvásárolja a 100 fontos zsákot a Costco-tól. Keressen olyan csomagolást is, amely megvédi a talajmagokat a fénytől és a levegőtől, és ellenőrizze a lejárati dátumokat. Végül tárolja a talaj len- és lenolajat a hűtőszekrényben, nem a szekrényben. Bármely len terméket, amelynek rohamos vagy halak illata van, el kell dobni. Ha fehér lisztet használ, akkor a csészénként akár 2 evőkanál is cserélheti fel a föld lenmagját. Ha teljes kiőrlésű lisztet használ, cserélje ki 1 evőkanálot csészénként lenre. Vannak, akik szeretik az egész magokat pirítani, és zöldségekre vagy meleg vagy hideg gabonafélékre szórni. Egyfajta diós ropogást adnak hozzá. (De ne feledje, jól kell rágnod őket). Van egy fantasztikus receptem, amely lenmagot használ egy ropogós bevonat létrehozására a sütő „sült” csirke számára. A recept az egészséges táplálkozás titkaiban található. Nagyon finom.

Teljes vagy őrölt lenmagot is hozzáadhat a turmixokhoz. De itt van egy tipp: A földi lenmag rostja elnyeli a folyadékot, és gélszerű állagot képez, tehát azonnal igyon meg turmixját. Gyors és piszkos tippeivel a jó étkezéshez és a mesés érzéshez. Mivel mindenki más, kérjük, dolgozzon az egészségügyi szakemberével annak meghatározásában, hogy mi a megfelelő. Remek nap, és enni valami jót nekem! Alapítvány)

A ropogós szezám-flax csirke receptje az egészséges táplálkozás titkaiban található. of Shutterstock

oldalak

«első‹ előző12

nézd meg ezt a weboldalt a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS , A szerző, és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A Nutrition Diva elmagyarázza a kemencék pörkölésének a kelkáposztára gyakorolt hatását, és megosztja saját receptjét. p> q. A kelkáposzta olyan tápláló, mint a friss kelkáposzta? Készítem otthon a saját kelkáposzta chipset, de kíváncsi vagyok, hogy a sütőben pörköltem -e néhány előnyeiket?

a. A sütő pörkölése nem befolyásolja a Kale-vitamint-ami jó a csontok és a szíved számára. Másrészt elveszítheti a béta-karotin és a C-vitamin egy részét, de a kelkáposzta olyan magas ezekben a vitaminokban, hogy elinduljon azzal, hogy még mindig jó forrás, miután főtt. Ennél is fontosabb, hogy valószínűleg több kelkáposztát eszik, amikor elkészíti a legjobban tetszik, tehát süss el!

Kapcsolódó tartalom: Hogyan befolyásolja a főzés a tápanyagokat

Nutrition Diva recept: Sült kelkáposzta chipek

pörkölő kelkáposzta, hogy ropogós, bűntudat nélküli „chips” legyen-egyszerű-könnyű … De van néhány trükk.