Acestea sunt măsuri de precauție”, a spus managerul orașului Isaiah Hagerman.

Acestea sunt măsuri de precauție”, a spus managerul orașului Isaiah Hagerman.

Aceste articole trebuie puse în saci în camera de oaspeți pentru a elimina contactul în exces în timpul transportului. Toate lenjeria de pat și rufele trebuie spălate la temperatură ridicată și curățate în conformitate cu ghidurile CDC.

 • Hotelurile ar trebui să instaleze distribuitoare de dezinfectant pentru mâini, fără atingere ori de câte ori este posibil, la intrările cheie pentru oaspeți și angajați și în zonele de contact, cum ar fi aleile, zonele de recepție, holurile hotelului, intrările restaurantelor, spațiile de întâlnire și convenții, aterizările lifturilor, piscine, saloane și zone de exerciții.
 • Hotelurile ar trebui să închidă aparatele cu gheață acționate manual sau să folosească aparate fără mâini.
 • Consultați ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-hotels-lodging-rentals.pdf

  Baruri, crame și restaurante

  Lista de îndrumări pentru baruri, crame și restaurante este extinsă. Oaspeții, se spune, ar trebui să intre prin ușile care sunt deschise sau automatizate, iar dezinfectantul pentru mâini ar trebui să fie disponibil pentru oaspeții care trebuie să atingă mânerele ușilor.

  Proprietarii sunt încurajați să îndepărteze mesele și scaunele din zonele de luat masa, astfel încât să poată fi păstrată distanța fizică de șase picioare pentru clienți și angajați. Dacă mesele și scaunele nu pot fi mutate, managerii ar trebui să folosească indicii vizuale/fizice pentru a le face indisponibile pentru utilizare sau „instalează plexiglas sau alte tipuri de bariere fizice impermeabile pentru a minimiza expunerea între clienți”.

  Restaurantele și barurile ar trebui să „întrerupă așezarea clienților și/sau a grupurilor la ghișeele de bar, barurile de preparare a sushi etc., unde nu pot menține o distanță de cel puțin 6 metri față de zonele/stațiile de lucru ale angajaților”.

  De asemenea, locurile deschise ar trebui întrerupte, a spus statul. „Toți membrii unui grup de clienți trebuie să fie prezenți înainte de a se așeza, iar gazdele trebuie să aducă întregul grup la masă odată”, se precizează în ghid. „Ori de câte ori este posibil, cereți oaspeților să stea așezați în loc să stea în picioare pentru a descuraja mișcările inutile”.

  Printre celelalte recomandări pentru baruri și restaurante:

  • Închideți zonele cu autoservire cu recipiente pentru condimente, ustensile, șervețele, capace, paie, ulcioare de apă, recipiente de transport etc.
  • Închideți aparatele cu autoservire, inclusiv distribuitoare de gheață, sifon, iaurt înghețat, bufete, baruri de salsa, baruri de salate, zone de gustare etc.
  • Întrerupeți pregătirea și prezentarea alimentelor la masă, cum ar fi cărucioarele de selecție a produselor alimentare și benzile transportoare, prepararea guacamolelor etc.
  • Nu lăsați deoparte mentă, bomboane, gustări sau scobitori după masă pentru clienți. Oferiți-le cu cecul sau furnizați doar la cerere.
  • Instalați dozatoare de dezinfectant pentru mâini, fără atingere, dacă este posibil, la intrările pentru oaspeți și angajați și în zonele de contact, cum ar fi aleile de acces, zonele de recepție, în sălile de mese, lângă palierele lifturilor, în zonele de degustare și de băut etc.
  • Luați în considerare întreruperea utilizării articolelor de divertisment comun care sunt dificil de curățat și dezinfectat corespunzător, cum ar fi jocuri de societate, cărți etc.

  Consultați ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-restaurants-bars.pdf

  Muzee, grădini zoologice și galerii

  Vedeți ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-zoos-museums.pdf

  Alkotox: Stabilirea standardului de aur în sprijinul hepatic. Aflați mai multe la https://alkotox-website.com/ .

  Campinguri, parcuri de rulote și recreere în aer liber

  Vedeți ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-campgrounds.pdf

  Sali de bowling, arcade etc.

  Consultați ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-family-entertainment.pdf

  Săli de cărți și piste de curse

  Vedeți ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-cardrooms-racetracks.pdf

  Cazinouri tribale

  Consultați ghidul complet la https://covid19.ca.gov/pdf/guidance-casinos.pdf

  Rancho Mirage își închide biblioteca și observatorul până cel puțin pe 22 martie și anulează viitoarele concerte din parc, precum și o apariție a starului tenisului Chris Evert pe 17 martie, ultima din seria de difuzoare din acest an. Biletele vor fi rambursate.

  Acțiunea a avut loc în cadrul unei ședințe de urgență a Consiliului Local, luni după-amiază.

  „Acestea sunt măsuri de precauție”, a spus directorul orașului Isaiah Hagerman.

  Prin reducerea evenimentelor care atrag mulțimi mari, se speră că orașul va reduce șansa de infectare cu coronavirus, a spus el.

  Oficialii cer, de asemenea, ca oricine are afaceri la Primărie să facă o programare sau să pună întrebări prin e-mail.

  Încă trei persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19 în Valea Coachella, au anunțat oficialii luni după-amiază.

  Anchetatorii din domeniul sănătății cred că cele trei infecții au fost rezultatul contactului cu un caz cunoscut sau al călătoriei în zone în care a fost detectat COVID-19 – altfel cunoscut sub numele de coronavirus –, potrivit oficialilor din domeniul sănătății din Riverside County.

  Două dintre persoane au fost izolate acasă, iar al treilea este îngrijit la un spital local.

  Acest lucru aduce numărul total de cazuri pozitive din Valea Coachella la patru după ce o persoană a fost internată la spitalul Eisenhower Health din Rancho Mirage în weekend.

  Sursa inițială de infecție este nedeterminată și ofițerul județean de sănătate publică, Cameron Kaiser, a spus că ar putea fi un caz de „răspândire comunitară”.

  Rancho Mirage va începe „eforturi de curățare sporite” la bibliotecă, observator, primărie și alte facilități ale orașului, a spus Hagerman.

  „Acest lucru este într-adevăr dintr-o abundență de precauție”, a spus el, și nu pentru că există vreo amenințare imediată pentru public.

  Concertele Music in the Park din 14 și 21 martie sunt anulate, în timp ce prânzul de apreciere a voluntarilor din biblioteca orașului, planificat pentru 19 martie, va fi reprogramat.

  Primăria va rămâne deschisă, iar personalul va ajuta pe oricine care vine și are nevoie de asistență, a spus Hagerman.

  „Este responsabilitatea orașelor să-și protejeze locuitorii și pentru mine deja aceasta a fost o răspândire mult prea mare a acestei boli…”, a spus Hobart.

  Dar Hagerman a spus că personalul este în contact regulat cu organizatorii turneului și că ar fi prematur să se anuleze acum.

  „Nu cred că aceasta este o decizie pe care orașul va trebui să ia”, a spus el, ci mai degrabă va fi luată de organizatorii turneului, dacă este necesar.

  Evenimentele viitoare ale orașului care ar putea fi anulate, inclusiv Statul orașului, planificate pentru 26 martie.

  La câteva ore după ce județul Riverside a anunțat primul său caz de coronavirus dobândit la nivel local, cel mai înalt oficial al sănătății a proclamat duminică o urgență locală de sănătate publică, care va trebui să fie aprobată de consiliul de supraveghere al județului.

  Ofițerul de sănătate publică din Riverside County, Cameron Kaiser, a declarat că proclamația permite județului să ia măsuri și să asigure sprijin mai liber. În principal, „este un semn greu pentru public (că) peisajul s-a schimbat”, a spus el.

  Consiliul de supraveghere al județului Riverside se întrunește marți dimineață.

  Kaiser a adăugat că nu au loc modificări la viitoarele festivaluri de muzică și evenimente sportive din Coachella Valley, care nu au fost sfătuiți să le anuleze.

  „Credem că expunerea comunității este scăzută. Asta e tot ce voi spune despre asta”, a spus Kaiser. „Voi spune că oamenii se ocupă de treburile lor.”

  Oficialii județeni și locali din domeniul sănătății s-au reunit duminică la Eisenhower Health pentru a discuta despre un pacient care este tratat pentru COVID-19, cunoscut mai frecvent ca noul coronavirus, la spitalul Rancho Mirage.

  Oficialii din domeniul sănătății au refuzat să dezvăluie detalii despre pacient, inclusiv cum și când a fost contractat virusul. Kaiser a spus că oficialii încă investighează sursa contracției, pe care speră să o finalizeze în câteva zile. Pacientul nu are nicio legătură cu școlile din Riverside County, a spus Kaiser.

  Persoana este al doilea rezident din Riverside County testat pozitiv pentru virus din februarie. Prima persoană a fost un pasager pe vasul de croazieră Diamond Prince din Japonia și este tratată într-o unitate din California de Nord.

  Județul Riverside: primul pacient local cu coronavirus care este îngrijit în Rancho Mirage

  „Știam că la un moment dat vom avea un prim caz și este aici”, a spus Michael Connors, specialist în prevenirea infecțiilor din Eisenhower Health, care a adăugat că pacientul nu a fost expus la alți pacienți.

  „Nu vrem ca oamenii să intre în panică”, a spus Connors. „Vrem ca oamenii să facă lucrul rațional pentru a se proteja.”

  La nivel național, au fost 497 de cazuri pozitive de coronavirus, cu 21 de decese, potrivit Centrului de Știință și Inginerie a Sistemelor al Universității John Hopkins. Toate decesele, cu excepția unuia, au avut loc în Washington, care are cele mai multe cazuri confirmate dintre state.

  Au fost 109.711 cazuri pozitive la nivel global. Majoritatea dintre ei – 80.699 – sunt din China, epicentrul virusului.

  Va afecta virusul evenimentele marcaj din deșert?

  Întrebat despre anularea viitoarelor evenimente care atrag mii de oameni în Valea Coachella în fiecare primăvară, Smotrich a spus „aceasta este o decizie pe care fiecare organizație o va lua singură”.

  Printre evenimentele din lunile următoare se numără turneul de tenis BNP Paribas Open; Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley; și Stagecoach, Festivalul de muzică country din California.

  Turneul de tenis este programat să înceapă luni la Indian Wells Tennis Garden. Organizatorii au anunțat săptămâna trecută că deținătorilor de bilete li se vor oferi rambursări, iar eforturile de salubrizare vor fi sporite.

  Coronavirus: BNP Paribas Open va stimula protocolul de igienizare, va oferi rambursări

  The Desert Sun a contactat oficialii turneului pentru a comenta dacă planurile s-ar putea schimba din cauza veștilor recente despre pacientul Eisenhower.

  Pe măsură ce neliniștea cu privire la coronavirus a crescut, organizatorii unui număr de evenimente anuale care atrag participanți naționali și internaționali cântăresc riscul pe care îl prezintă boala și beneficiile economice pe care le aduc aceste evenimente.

  Deja, coronavirusul a provocat anulările de conferințe și evenimente la scară largă, cum ar fi Ultra Music Festival din Miami, un festival de muzică electronică în aer liber, care a avut o prezență de 170.000 de persoane în 2019. Festivalul South by Southwest din Austin a fost anulat vineri după-amiază. Și AFL-CIO a anunțat sâmbătă că și-a anulat forumul prezidențial din 12 martie din Orlando, Florida, cu candidații democrați Joe Biden și Bernie Sanders.

  Aceleași preocupări afectează Festivalul de Arte și Muzică din Coachella Valley sub formă de petiții de duel – pro și împotriva anulării – pe change.org, un site web unde utilizatorii pot începe campanii orientate spre probleme. Festivalul de muzică este programat să aibă loc în două weekenduri luna viitoare la Empire Polo Club din Indio.

  Începând de duminică dimineața, peste 8.400 de persoane au semnat petiția prin care ceru anularea acesteia. Petiția opusă a avut sprijinul a aproximativ 700 de persoane.

  Festivaluri de muzică: petițiile pentru și împotriva anulării Coachella circulă online

  Coachella? Ofițerul superior de sănătate din Riverside County spune că festivalurilor de muzică nu li s-a spus să se anuleze

  Tot sâmbătă, pe același site a apărut o petiție prin care se cere anularea BNP Paribas Open. Aproximativ 110 persoane au semnat acea petiție până sâmbătă seara.

  În timpul unei conferințe de presă de joi la Palm Springs, Kaiser a spus că organizatorii evenimentelor trebuie să evalueze dacă evenimentele lor atrag mai mulți călători internaționali sau naționali, deoarece riscul este puțin mai mare în cazul turiștilor internaționali și le-a sfătuit organizatorilor de evenimente să evalueze numărul de participanți care vin din străinătate. .

  Cu aproximativ o oră înainte ca oficialii din domeniul sănătății să facă public primul caz de coronavirus din Valea Coachella, primarul Palm Springs, pro Tem, Christy Holstege, a postat o declarație pe Facebook în care îi îndeamnă pe cei care cer anularea evenimentelor din această regiune să recunoască că „în prezent nu este nevoie să se panicheze în privința riscul din Palm Springs sau din Valea Coachella. Ne gestionăm cu atenție aeroportul, centrul de convenții și orașul nostru. Am luat măsuri suplimentare de precauție pentru a proteja locurile publice."

  Holstege, care candidează pentru realege în noiembrie, a spus că orice decizie privind anularea unuia dintre evenimentele turistice la scară largă din această regiune „ar trebui să fie luată de oficialii de sănătate publică pe baza științei și ar trebui să fim atenți să ne asigurăm că luăm decizii bazate pe dovezi.”

  Ea a continuat: „Atât de multe întreprinderi locale, lucrători și principala noastră economie turistică depind de câștigarea majorității banilor pe an în sezon, în special în aprilie. Ar trebui să ne planificăm în mod proactiv și să ne concentrăm pe siguranța publică, dar nu ar trebui să trecem la nebunie. concluzii care nu se bazează pe știință și au închis mii de locuri de muncă de care depind oamenii și milioane de dolari în economia noastră.”

  Contents